kleuradvies

BEN JE OP VAKANTIE GEWEEST?

Krijg je deze vraag regelmatig dan draag je de juiste kleuren! De kleuren van je huid, haar en ogen zijn van nature in balans. Pas je de kleuren van je kleding daar bij aan dan ben je in harmonie. Je ziet er mooier uit, je voelt je prettiger en dat straal je ook uit. In een paar seconden wordt een eerste indruk gevormd. Wil je een goede eerste indruk maken zorg er dan voor da je het maximale uit jezelf haalt. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Een goede eerste indruk krijg je door de juiste kleuren te dragen, de juiste make-up op te hebben en de juiste haarkleur te hebben. Zo zorg je ervoor dat dit alles in harmonie is met wie je bent.

MAAR:

Denk je ook regelmatig 's ochtends als je voor je volle kast staat: "help, wat moet ik nu weer aan?" Het ene shirtje trek je toch eigenlijk niet vaak aan omdat je er wat flets mee ziet,m het andere bloesje heb je al zo vaak aangehad omdat die kleur er voor zorgt dat iedereen vraagt: "kom je net terug van een zonvakantie?" Vraag je je af waarom die ene kleur bij haar wel staat en bij jou niet? Je staat voor de spiegel en denkt bij jezelf "ik zie er wat bleek uit, hoe komt dat nu terwijl ik zo goed geslapen heb".

DOE EEN KLEURANALYSE!

 

Tijdens een kleuranalyse krijg je inzicht in de kleuren die jou mooi staan.

Sta je mooi met warme kleuren of juist met koele kleuren.

Ook de kleur van je sieraden komt aan bod.

De analyse wordt gedaan met behulp van kleurenstroken. Hiermee wordt de kleur van je huid, haar en ogen bepaald. De codes die daaruit komen worden in de computer ingevoerd en daaruit volgt het advies. Samen kijken we dan met behulp van analysedoeken welke kleuren mooi staan en welke minder mooi staan om zo aan te tonen wat voor kleurtype je bent.

Dit systeem is ontworpen door art of image en is een uniek systeem in Nederland. www.artofimage.nl

Na de analyse volgt voor de dames hierna het make-up advies, zie het tabblad. 

Hierna wordt er door middel van after-drapes getoond welke verschillende kleuren mooi en minder mooi staan. Dit wordt gedaan bij de dames en de heren.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter
May 2018
S M T W T F S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Follow Us

Facebook