Oranjedag

Zaterdag 27 April houdt de ondernemersvereniging Kerkbuurt een oranjedag.  Alle deelnemende winkels rollen hun loper uit, speciaal voor u!

Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich uitleven met de stoepkrijtwedstrijd, inschrijven en stoepkrijt halen bij Shoeby. Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door o.a. Helena, Juwelier Alblas en van den Berg Optiek. Jij komt toch zeker ook?

Op het merwede plein wordt een modeshow gehouden, lampen, bloemen, kleding, de nieuwste trends… het wordt allemaal geshowd. Er worden drie shows gehouden om 11.00. 13.30 en 15.00 uur.

Altijd al op de foto gewild met Maxima? Of Prins Willem Alexander? Dat kan! Naast de winkel van spijkers ( en Today)  kan u/ je op de foto met ze. Er staat een echte fotograaf om het kiekje vast te zetten.. om 11.30, 14.00 en 15.30 uur.

En ben u dat nu allemaal even zat? In het pand van de Landgraaf zal een tentoonstelling zijn van Modelspoorvereniging het Zijspoor. Kortom er valt weer van alles te beleven op de Kerkbuurt, de ondernemers heten u van harte welkom.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Helft van de Helft

Vanaf maandag 15 febr. 2013  is de Helft van de Helft gestart.

Geldig op de najaarscollectie 2012.

Shoeby Sliedrecht.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Meiden Mode Avond

Op woensdag 16 oktober 2013 was het zover. De Meiden Mode Avond van Shoeby Sliedrecht was een feit. Natuurlijk waren er een stel meiden die niet konden wachten tot de avond, en waren zelfs dinsdagmiddag al setjes aan het uitzoeken voor woensdagavond!!! De rest van de meiden was om 18.00uur present om lekker wat kidskleding te combineren. Samen met de adviseurs van Shoeby Sliedrecht, werd elke dame in een passende outfit gehesen. Vooral de blauwe damesschoenen met de hoge hakken waren erg in trek.

 Tijdens het passen werd er een toost uitgebracht op de goede afloop met "jip en Janneke" champagne. Niet elke dame vond de bubbels even lekker, maar de toost op de goede afloop heeft wel geholpen, want de avond is verder succesvol verlopen.

De meiden die hun set al compleet hadden konden de visagie in. De make-up werd op de kleding aangepast, en de haren werden tot in de puntjes gestyled. Elk model in wording kwam er zo als een echte volwassen dame uit te zien. Menig ouder stond met open mond te kijken, hoe de kleine dame was getransformeerd.

Nadat de visagie op orde was, kregen de meiden een mini catwalk training, zodat ze optimaal tot hun recht zouden komen op de catwalk. In het begin waren er nog een paar dames wat terughoudend, maar na verloop van tijd gooiden ook deze dames alle schroom van zich af.

De deuren waren inmiddels geopend, en het begon al behoorlijk druk te worden. Aangezien er nog enkele modellen op de foto moesten voor de "na" foto, kwamen deze voor het afgeschermde gedeelte, en konden ze het toegestroomde publiek zien. Dit zorgde voor wat consternatie, want het waren best wel wat mensen. Dit sloeg over op de 20 modellen in spé. Resultaat was 20 meiden waar de zenuwen door de kleine lichamen gierden, en een lange rij voor het toilet. Nadat de dames de blaas hadden kunnen legen was het showtime.  Het licht ging uit, de spot aan en de muziek op standje catwalk. (hard dus!!!) Van begin tot eind was de modeshow fabeltastisch. 20 Meiden straalden, en liepen meerdere keren over de catwalk. Alleen, met z'n tweeën en in groepjes. Ze draaiden hun hand er niet voor om. Achter de schermen werd een rij gevormd op lengte, voor een grandioze finale. Het applaus was dermate hard, dat het zelfs boven de stampende beats uitkwam.  

 Na de modeshow kon er nog lekker (met korting) geshopt worden, en hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. De deelnemende meiden ontvingen nog een goed gevulde goodiebag, en werden ze bedankt voor de fijne avond.

Meiden, bedankt voor de leuke avond, en wellicht tot een volgende keer.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

facebookactie

We zijn al over de 100 like's op onze facebook pagina.

Eind deze week verloten we een hele speciale prijs!!

Wat, dat is nog een verrassing, houd onze facebook pagina in de gaten de komende dagen!!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Modetrends Zomer 2013

 

Wat zijn de modetrends voor zomer 2013? Grazia heeft de belangrijkste trends voor je op een rijtje gezet.

Black & White
Raken de kleuren zwart en wit nooit uit de mode? Nee, en ook dit seizoen brengen verschillende ontwerpers een ode aan deze basistinten. Populair op de catwalk waren de zwart-witte streepmotieven van onder meer Marc Jacobs. Maar we spotten ook veel grafische prints en gestileerde bloemen in zwart en wit. Louis Vuitton ging voor een heel uitgesproken zwart-wit design, waar Chloé en Céline voor een clean black & white cut gingen in een stijlvol silhouet. Classy en speels, ook deze zomer omarmen we deze modezusjes.

 

modetrends zomer 2013

Colorbomb
Wat is een zomer zonder kleur? Helemaal niet! Gucci zorgde voor een ware kleurexplosie op de catwalk. De voorjaar/zomer collectie voor 2013 was minimalistisch maar sprekend in kleur en vorm, met hier en daar een exotisch tintje. Opvallend was het kleurgebruik. Broekpakken, lange jurken en broeken met wijde pijpen waren uitgevoerd in tinten als kobaltblauw, groen, turkoois, citrusgeel, fuchsia en zalmroze. Ook de pofmouwen, ruches en manchetten en diep uitgesneden ruggen hadden een duidelijke verwijzing naar de jaren zeventig. Ook Stella McCartney, Burberry Prorsum en Dior gingen voor harde kleurcontrasten. Rood en roze een vloekend geheel? Welnee, speel met kleur!

modetrends zomer 2013

Flora & Fauna
Veel ontwerpers hadden last van een tropenkoorts tijdens de presentatie van hun zomercollectie!. Jungle fever it was op de catwalk met veel dierenprints, bloemen en botanische motieven. Kenzo spande de kroon met een collectie vol uitvergrote luipaardprints en diagonale tijgerstrepen. Max Mara showde de ultieme safarilook met tijgerprint rokken en legergroene jumpsuits. Marc jacobs haalde het dier in zichzelf naar boven met een animalprint dress, waar Dolce & Gabbana stijlvolle bloemenprints presenteerde.modetrends zomer 2013

 

(bron: grazia.nl)

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter
May 2018
S M T W T F S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Follow Us

Facebook

Modenieuws