Meiden Mode Avond

Op woensdag 16 oktober 2013 was het zover. De Meiden Mode Avond van Shoeby Sliedrecht was een feit. Natuurlijk waren er een stel meiden die niet konden wachten tot de avond, en waren zelfs dinsdagmiddag al setjes aan het uitzoeken voor woensdagavond!!! De rest van de meiden was om 18.00uur present om lekker wat kidskleding te combineren. Samen met de adviseurs van Shoeby Sliedrecht, werd elke dame in een passende outfit gehesen. Vooral de blauwe damesschoenen met de hoge hakken waren erg in trek.

 Tijdens het passen werd er een toost uitgebracht op de goede afloop met "jip en Janneke" champagne. Niet elke dame vond de bubbels even lekker, maar de toost op de goede afloop heeft wel geholpen, want de avond is verder succesvol verlopen.

De meiden die hun set al compleet hadden konden de visagie in. De make-up werd op de kleding aangepast, en de haren werden tot in de puntjes gestyled. Elk model in wording kwam er zo als een echte volwassen dame uit te zien. Menig ouder stond met open mond te kijken, hoe de kleine dame was getransformeerd.

Nadat de visagie op orde was, kregen de meiden een mini catwalk training, zodat ze optimaal tot hun recht zouden komen op de catwalk. In het begin waren er nog een paar dames wat terughoudend, maar na verloop van tijd gooiden ook deze dames alle schroom van zich af.

De deuren waren inmiddels geopend, en het begon al behoorlijk druk te worden. Aangezien er nog enkele modellen op de foto moesten voor de "na" foto, kwamen deze voor het afgeschermde gedeelte, en konden ze het toegestroomde publiek zien. Dit zorgde voor wat consternatie, want het waren best wel wat mensen. Dit sloeg over op de 20 modellen in spé. Resultaat was 20 meiden waar de zenuwen door de kleine lichamen gierden, en een lange rij voor het toilet. Nadat de dames de blaas hadden kunnen legen was het showtime.  Het licht ging uit, de spot aan en de muziek op standje catwalk. (hard dus!!!) Van begin tot eind was de modeshow fabeltastisch. 20 Meiden straalden, en liepen meerdere keren over de catwalk. Alleen, met z'n tweeën en in groepjes. Ze draaiden hun hand er niet voor om. Achter de schermen werd een rij gevormd op lengte, voor een grandioze finale. Het applaus was dermate hard, dat het zelfs boven de stampende beats uitkwam.  

 Na de modeshow kon er nog lekker (met korting) geshopt worden, en hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. De deelnemende meiden ontvingen nog een goed gevulde goodiebag, en werden ze bedankt voor de fijne avond.

Meiden, bedankt voor de leuke avond, en wellicht tot een volgende keer.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter
May 2018
S M T W T F S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Follow Us

Facebook

Modenieuws