Shoeby Sliedrecht

Shoeby Sliedrecht is een trendy modewinkel waar je kleding vindt voor dames, heren en kids. Shoeby biedt een uitstekende service voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor heren is er het eigen label Cult Edition. Verder zijn er voor de kids de eigen labels Jilly & Mitch (maten 92 t/m 176). Ten slotte heeft Shoeby een uitgebreid assortiment basics, jeans, schoenen en accessoires.

 

Shoeby Sliedrecht is in januari 2016 in een nieuw jasje gestoken. De winkel heeft een totale metamorfose ondergaan. Het is comfortabeler winkelen, met ruimere paskamers en lekkere koffie om helemaal tot rust te komen. Daarnaast hebben we onze collecties geperfectioneerd. Resultaat: een mooiere damescollectie, een uitgebreidere herencollectie, heel veel cools voor de kids, meer denim en meer schoenen. Shoppen bij Shoeby wordt nog leuker. Zien we je snel?

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Modeshow tijdens het Modespektakel

Op zaterdag 23 maart was het zo ver. Het eerste Modespektakel van de kerkbuurt was een feit. Tijdens deze feestelijke lentedag zou er een modeshow gehouden worden bij Shoeby Sliedrecht, bestaande uit drie rondes (13.30, 14.30 en 15.30uur). Ondanks dat het door de gure wind buiten wel winter leek, was het binnen volop lente. De modellen waren omgekleed, de rode loper gelegd en de bubbels stonden te sprankelen bij de koffietafel. Om 13.30uur ging de eerste van drie rondes van start. Er waren voldoende mensen die voor deze modeshow de kou hadden getrotseerd. Alles ging goed. De meiden lieten zicht van hun hipste kant zien, Yvonne liet de kleding stralen en de mannen waren nog stoerder dan stoer. De modellen werden dan ook op een hartelijk applaus getrakteerd. Na de modeshow werd er even gekletst met het publiek, maar niet te lang want een klein uur later moesten de modellen alweer in nieuwe kleding de rode loper op. Om ongeveer 14.15uur waren de modellen al omgekleed en klaar voor de start toen we een flinke domper te verwerken kregen. Ineens was alles zwart. Een groot deel van de kerkbuurt zat zonder stroom. Dit zorgde ervoor dat de modeshow van 14.30uur niet door kon gaan. Shoeby Sliedrecht heeft bijna een uur zonder stroom, en dus ook licht en een werkende kassa, gezeten. De verkoopsters probeerde nog te redden wat er te redden viel, door het winkelen publiek bij te schijnen met de verlichting van hun mobiele telefoon. Gelukkig ging het licht om iets over drie weer aan, en hadden we dus weer stroom. Er werd gelijk besloten om de modeshow van 15.30uur door te laten gaan. Aangezien een groot deel van de kerkbuurt te kampen heeft gehad met de stroomstoring, was het winkelend publiek helaas afgenomen.  Dit was een groot gemis want de tweede modeshow was nog flitsender dan de eerste. Dit kwam mede door de brillen die Sjeun leverde voor deze ronde. Ondanks dat er bij de tweede ronde minder publiek was, werden de modellen wederom op een overweldigend applaus getrakteerd. Ondanks het gure weer en de stroomstoring kunnen we spreken van een geslaagd evenement die, wat ons betreft, een vervolg verdiend.

Norah, Indy ,Marit, Esmee, Yvonne, Jack en Alex, bedankt voor jullie enthousiasme en inzet.

 • Modespektakel 01
 • Modespektakel 02
 • Modespektakel 03
 • Modespektakel 04
 • Modespektakel 05
 • Modespektakel 06
 • Modespektakel 07
 • Modespektakel 08
 • Modespektakel 09
 • Modespektakel 10
 • Modespektakel 11
 • Modespektakel 12

Modespektakel in Kerkbuurt

 

SLIEDRECHT - Het modespektakel barst zaterdag 23 maart los in de Kerkbuurt. Eén bezoekje aan de Kerkbuurt die dag en je bent weer helemaal op de hoogte van de nieuwste voorjaarstrends. Zo’n veertig ondernemers doen mee en rollen van 9.30 tot 17.00 uur voor iedereen speciaal de rode loper uit. Om 13.30 uur laten verschillende ondernemers tijdens een modeshow op een grote loper in de Kerkbuurt de nieuwste voorjaarstrends zien. Bezoekers van de Kerkbuurt kunnen die dag bij alle deelnemers leuke acties verwachten. Ook staat er een hapje en een drankje klaar. Het idee voor het modespektakel is ontstaan vanuit een nieuw actiecomité. De drie enthousiaste onderneemsters hebben dit voorjaar nog meer leuke acties op de planning staan. Marilyn van Oosterhout, Hanneke Hoogendoorn en Ciska Klop laten graag zien hoe leuk het winkelen in de Kerkbuurt is.

 

(bron: de merwestreek, 13-03-2013)

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

kortingsactie

Kortingsactie bij Shoeby Sliedrecht!!

Van woensdag 13 maart t/m zaterdag 16 maart  2013, 20% korting op de gehele collectie.

Wij verwelkomen jullie graag in onze winkel op de kerbuurt 93A.

zie de flyer voor de voorwaarden!

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Collectie voorjaar 2013

Hier alvast een voorproefje van de nieuwe collectie die komende weken in de winkel van Shoeby Sliedrecht te vinden zal zijn.

 • Collectie voorjaar 2013
 • Collectie voorjaar 2013
 • Collectie voorjaar 2013
 • Collectie voorjaar 2013
 • Collectie voorjaar 2013
 • Collectie voorjaar 2013
 • Collectie voorjaar 2013
 • Collectie voorjaar 2013

 

Valentijns Make-Over

Op vrijdagavond 7 februari organiseert Shoeby Sliedrecht een Valentijns Make-Over avond. Aanvang van deze speciale vip-avond is 18.30uur.

Hoe ziet deze avond er uit:

De rode loper wordt speciaal voor jou uitgerold, en er zijn bubbels ter verwelkoming. Vervolgens ga je in een kleine groep, onder begeleiding van een personal shopper van Shoeby Sliedrecht, shoppen in de winkel. Je krijgt het advies zoals je gewent bent van ons. De groepen zijn niet al te groot zodat er voldoende tijd voor verkoopondersteuning zal zijn.

Voor elke groep is er ook tijd ingeruimd voor tips en tricks van MoJo Hair, en make-up tips van een visagiste van Oriflame, zodat je haar en make-up er piekfijn uit zal zien tijdens valentijn. (of welke andere gelegenheid dan ook)

Tijdens deze avond ontvang je 20% korting op de hele dames-, heren-, en kidscollectie van Shoeby Sliedrecht. (de korting is geldig op de originele prijs van de artikelen, en uitsluiten op vertoon of bij aanvraag van een Shoeby Card.)

Je krijgt 20% korting op een afspraak bij MoJo Hair, die deze avond is gemaakt.

Na afloop van de Valentijns Make-Over avond ontvang je een goodiebag, die vol zit met leuke items.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze Valentijns Make-Over avond, schrijf je dan snel in!

Inschrijven kan t/m 5 februari, in de winkel van Shoeby Sliedrecht, of per mail/contactformulier. De kosten voor het inschrijven zijn €10,-. Deze €10,- ben je echter nog niet kwijt, want dit is alvast shoptegoed. (De inschrijving is pas geldig als je aan de betaling hebt voldaan.)

 

Kortom, schrijf je snel in voor deze gezellige avond vol leerzame momenten.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

VIP Avond

 • Vip Avond 01
 • VIP Avond 02
 • VIP Avond 03
 • VIP Avond 04
 • VIP Avond 05
 • VIP Avond 06

Zou je altijd al, samen met je vriendinnen, de hele Shoeby Sliedrecht winkel voor jezelf alleen willen hebben. En dan ook nog eens 20% korting krijgen op de hele collectie (*op de originele prijs). Onder het genot van een lekker hapje en drankje kunnen jullie shoppen en krijgen jullie advies van de personal shopper.

Maak dan een afspraak voor een VIP Avond bij Shoeby Sliedrecht. Minimaal aantal personen voor een VIP Avond is 10 personen.

Contactinformatie van Shoeby Sliedrecht staat hier.

dameskleding

Voor de dames heeft Shoeby Sliedrecht het damesmerk Eksept. Eksept wordt onderverdeeld in 3 verschillende labels, namelijk Eksept silver, Eksept gold en Eksept black.

Eksept silver is voor de moderne eigentijdse vrouw. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XL

Eksept gold is voor de vrouw die gaat voor stijlvol en gemakkelijk draagbaar. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

Eksept black, dit zijn onze basics.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Herenkleding

Voor de heren heeft Shoeby Sliedrecht het kledingmerk Cult Edition. Cult Edition is onder te verdelen in Denim en Stuff, en Original.

Denim en Stuff - Deze man is jong, brutaal en heeft lef. Hij doet waar hij zin in heeft. lekker reizen, een gaaf festival, zomaar uit de band springen. Soms onverschillig, maar altijd stoer getint. Een versleten, trendy, eigen look. Young, enjoy, tough, jeans; dat is Denim en Stuff!

Original - Deze markante man staat middenin het leven. Inclusief een brok aan levenservaring, kennis en kunde. Hij is zeker van zichzelf. Alles onder controle. Een verantwoorde vader met een belangrijke job. Is op de hoogte van trends, kwaliteit en comfort. Vrienden zijn belangrijk. Zijn kleding past bij zijn motto; be yourself!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Openingstijden

 

Maandag:    13.00 - 17.30

Dinsdag:        9.30 - 17.30

Woensdag:    9.30 - 17.30

Donderdag:   9.30 - 21.00

Vrijdag:          9.30 - 17.30

Zaterdag:       9.30 - 17.00

Zondag:        gesloten

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter
May 2018
S M T W T F S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Follow Us

Facebook

Shoeby Sliedrecht